Mig

Udviklings konsulent, masssør, healings-massør, foredragsholder og forfatter, instruktør inden for motion samt Salsa- latin robic instruktør.

Charlotte Rostoch 

Derfor skal I vælge mig:

Jeg kommer med en hamrende god portion power, drive og karismatiske træk, som gør, at energien strømmer direkte ind i folk. Tímerne sammen med mig er fyldt med stor gejst og glæde, og samtidig har jeg et helt specielt nærvær, som gør, at der er plads til, at man kan være den, man virkelig er. Så tà chancen og kontakt mig, for jeg kan ikke beskrives, jeg skal opleves.

Uddannelse:

Voksenunderviser (2001) Vordingborg Seminarium

Mediator, konfliktløsningsmægler (2002) RUC

 Supervisor, coach (2002) RUC

Har studeret i 1/2 år på det åndelige universitet i Kbh. (Meditation og positiv tænkning. ( 2007-2008 )

Healings-Massagekursus på Kilden i Valby København. ( 2008 )

Er indviet på andet Reiki-healings niveau og giver healingsmassage.( 2008 )

Eksamineret fysiurgisk massør ( 2009 ) Dansk Fitness Akademi

Spinnings-instruktør ( 2009 ) Mad Dogg Athletics

Rygestop-konsulent ( 2009 ) Kræftens bekæmpelse

Certificeret Zumba og Zumba Gold instruktør (2010/2011 )

Mindfulness instruktør ( 2016 ) At work

Kompetencer og erhvervs-erfaring:

Laver kurser og foredrag til private, samt offentlige virksomheder. Eksempelvis positiv tænkning, tankens kraft, meditation, forebyggelse af stress m.m….. alle kurser indeholder sind, krop og sjæl. Folk finder frem til sine egne ressourcer.

2016 – Pt. tilknyttet DK health care som massør

2015- Pt. tilknyttet Falck health care som massør og holdinstruktør.

2009 – Pt. Instruktør i Dansk fitness center. Underviser bla. i Salsa-robic og spinning og Latin-robic, og Zumba Gold, og mindfulness. 

Har været ekstern trivsels-konsulent på Langebækskolen.

Har været tilknyttet i 1 1/2 års projekt for Sundhedsdoktor som massør, og instruktør i motion og mindfulness.

Holdinstuktør for Aftenskolen Lea. Hvor jeg underviste i Salsa-robic, Zumba og Zumba Gold.

Undervist på Ørslev, Kastrup, Næstved og Iselinge skolen som ekstern instruktør i Zumba, salsa og latin.

Har undervist i Københavns fængsler i meditation og positiv tænkning. 

Har undervist på Møn Daghøjskole i sundhed, personlig udvikling, samarbejde, kost og motion.

Laver workshops i salsa (latin amerikansk dans)

Har igennem mange år arbejdet med ledelse, og har derfra meget erfaring og succes med, hvor vigtigt det er at være synlig som leder, at gå foran med et godt eksempel, og hvor det at skabe energi, harmoni og glæde rent faktisk øger effektiviteten og mindsker sygedagene. Og det er da i den grad penge lige i banken ;o)

Ydermere har jeg åbnet eget rejseselskab i Ecuador, med en engelsk kammerat. www.happygringo.com Har derfor erfaring med salg, marketing og ved, hvad det vil sige at stå helt på egne ben, og hvad det vil sige at starte egen virksomhed op helt fra bunden. Det at bo i et andet land med en så anderledes kultur, hvor der virkelig bliver levet i nuet, gået direkte efter passionen, samt en fantastisk salsa-danseglæde, har givet mig troen på mig selv. Jeg husker derfor også på, hvor vigtigt det er at leve efter min passion og føle frygten og gøre det alligevel.

Sidst men ikke mindst har jeg tegnet, designet og været med til at bygge mine 2 egne huse.

Så alt i alt kan jeg lidt af hvert, og jeg har taget et valg om, at jeg vil se mulighederne frem for begrænsningerne.  Jeg gør de ting, som jeg brænder for, følger passionen og derved lykkes tingene. Jeg vil ikke kun eksistere, jeg vil LEVE.

Min bog!                         

 forside_www4

Lyt til din krop,

– og lev dit liv som et eventyr!

 

 Omhandler nogle metoder og teorier, som jeg har brugt for at komme i balance med mig selv, og hvor jeg har lært at elske mig selv ubetinget.

 Min bog kan til tider være skrevet ret provokerende, men ikke desto mindre så er det den mening, jeg har lige nu og her. 

 At elske sig selv ubetinget er en af de vigtigste metoder, som er for at du kan begynde virkelig at elske andre.

Det at få balance i det fysiske, følelserne, tankerne, og det spirituelle, er min teori,  som jeg har udført i praksis, for at leve mit liv som et eventyr, og samtidig få succes.

At turde at være i de følelser, som man virkelig har lige nu og her, og leve dem ud. Det kan være vrede, glæde, begejstring m.m…….

Selvrespekt har været en af de væsentligste ting, som jeg har, skullet arbejde med. Det at skulle elske den side af mig selv og nå til erkendelsen af at jeg til tider faktisk er lidt af en ”bitch”, den var hård.

  Jeg har aldrig i mit liv været så lykkelig som jeg er nu. Det opnår jeg ved at leve lige nu og her, lytte til min intuition, og kun at gøre det, jeg brænder for.

 Jeg håber med denne bog at kunne hjælpe andre til at komme i balance med sig selv, da jeg ønsker for alle, at de skal prøve at være lige så lykkelige, som jeg er.

 Det er din krop , det er dit liv, og det er dit ansvar.

 

  Bogen koster kr. 100,00

 

Tlf.: 26952247          Email: cmrostoch@hotmail.com
 
 
 
 
 

%d bloggers like this: