Bog

 

Min bog!                         

 forside_www4

Lyt til din krop,

– og lev dit liv som et eventyr!

 

 Omhandler nogle metoder og teorier, som jeg har brugt for at komme i balance med mig selv, og hvor jeg har lært at elske mig selv ubetinget.

 Min bog kan til tider være skrevet ret provokerende, men ikke desto mindre så er det den mening, jeg har lige nu og her. 

 At elske sig selv ubetinget er en af de vigtigste metoder, som er for at du kan begynde virkelig at elske andre.

Det at få balance i det fysiske, følelserne, tankerne, og det spirituelle, er min teori,  som jeg har udført i praksis, for at leve mit liv som et eventyr, og samtidig få succes.

At turde at være i de følelser, som man virkelig har lige nu og her, og leve dem ud. Det kan være vrede, glæde, begejstring m.m…….

Selvrespekt har været en af de væsentligste ting, som jeg har, skullet arbejde med. Det at skulle elske den side af mig selv og nå til erkendelsen af at jeg til tider faktisk er lidt af en ”bitch”, den var hård.

  Jeg har aldrig i mit liv været så lykkelig som jeg er nu. Det opnår jeg ved at leve lige nu og her, lytte til min intuition, og kun at gøre det, jeg brænder for.

 Jeg håber med denne bog at kunne hjælpe andre til at komme i balance med sig selv, da jeg ønsker for alle, at de skal prøve at være lige så lykkelige, som jeg er.

 Det er din krop , det er dit liv, og det er dit ansvar.

 

  Bogen koster kr. 100,00

 Den kan købes i boghandlen eller på www.skriveforlaget.dk , ved mine kurser og foredrag, og så selvfølgelig på adressen i  Vordingborg.

 

 Tlf.: 26952247          Email: cmrostoch@hotmail.com

%d bloggers like this: